4 Haziran 2012 Pazartesi

John Guidetti (Özel Dosya)

Önce orijinal haberimizi verelim:

According to Galatasaray SK Scout Vururs Ago L'Olur, John Guidetti is close to an agreement with Gala. Guidetti's agent Per Jonsson has spoken to SkySports.com, he said "Yes, it is true that we are in touch with Galatasaray."

The greatest scout on earth also reported that, today afternoon, an intern from SkySports.com achieved a great thing, managed to talk with John Guidetti. As L'Olur knows, there are plenty of important things that Guidetti said, but he had asked the intern that he could talk under the only condition "off the record."

Somehow, I have that record now. Don't ask how. I just got it. Of course I respect his regard, but I feel I have to quote some from the record between John Guidetti and the intern:

"I know they fucking played great the whole season and they deserved it. They're not just the best team in Turkey, only one of the biggest clubs in the whole world. And the manager... Oh, I could die for him already. Fatih Terim is the biggest manager in the world. And if someone wants to argue about this, I fucking cut his/her head. Look, I love Galatasaray. I love them since I was a little boy. There it is. I madly want to play for them."

Looks like John Guidetti is going to be a Galatasaray player.

***

Çevirisi:

Galatasaray Spor Kulübü Scout'u Vururs Ago L'Olur'ın bildirdiğine göre, John Guidetti, Galatasaray'la anlaşmaya çok yakın. SkySports.com'a konuşan Guidetti'nin menajeri Per Jonsson, "Evet, Galatasaray'la iletişimde olduğumuz doğru," dedi.

Dünya üzerindeki en iyi menajer aynı zamanda, bugün öğleden sonra, SkySports.com'dan bir stajyerin büyük bir iş başardığını ve John Guidetti ile telefonda görüştüğünü aktardı. L'Olur'ın bildiklerine göre, Guidetti birçok önemli şey öylemiş, ancak stajyerden bu söylediklerinin "off the record" olarak kalmasını rica etmiş.

Her nasılsa, o kayıt şu an elimde. Nasıl olduğunu sormayın, elimde işte. Elbette ricasına saygı duyuyorum, ancak yine de Guidetti ve stajyer arasında geçen konuşmaların birazını aktarma zorunluluğu hissediyorum:

"Tüm lanet sezon boyunca mükemmel oynadıklarını ve şampiyonluğu hak ettiklerini biliyorum. Onlar sadece Türkiye'deki en iyi takım değiller, aynı zamanda dünyanın en iyi takımlarından biriler. Teknik direktör... Ah, şimdiden onun için ölebilirim. Fatih Terim dünya üzerindeki en iyi teknik direktör. Biri çıkıp da bunu tartışmaya kalkarsa, o kişinin kafasını keserim. Bak, ben Galatasaray'a âşığım. Küçüklüğümden beri seviyorum Galatasaray'ı. Bu kadar. Onlar için oynamayı deli gibi istiyorum."

Görünüşe bakılırsa John Guidetti Galatasaraylı gibi.

3 yorum:

  1. lol guidetti said he would cut someones head of? I dont belive it..

    YanıtlaSil
  2. No. As you can guess, it's just exaggeration. He actually meant there's no manager in the world who's better then Fatih Terim.

    YanıtlaSil
  3. WELCOME TO GALATASARAY!!1!1!!1!!

    YanıtlaSil